Key Visual Ichthus Landelijk

Opwekking met Ichthus Landelijk

  • May 26, 2023 00:00
  • Biddinghuizen

Vanaf 1 februari 2023 is het mogelijk om je aan te melden voor Opwekking! Dit is een pinksterconferentie in Biddinghuizen waar tienduizenden christenen, jong en oud, bij elkaar komen voor muziek, diensten en workshops. De conferentie met het thema ‘Maar wij zien Jezus’ wordt dit jaar georganiseerd van 26 tot en met 29 mei.

Je kunt als daggast komen maar je kunt ook het hele weekend blijven kamperen! Dit jaar is het weer mogelijk om samen te kamperen met een grote groep Ichthianen. Vanuit Ichthus Landelijk zullen we hiervoor een veld gaan reserveren. Wat moet je doen om je voor dit veld aan te melden?

  1. Meld jezelf als kampeerder aan via de website van Opwekking. Dit kan vanaf woensdag 1 februari 2023 op de website van Opwekking. De kosten hiervan zijn tussen de €82,35 en €100,35 (incl. toeristenbelasting). Dit is afhankelijk van wanneer je je aanmeldt. Het registratienummer die je na aanmelding krijgt heb je nodig voor het aanmelden bij het Ichthus Landelijk veld.
  2. Voordat je je aanmeldt voor het Ichthus Landelijk veld moet je al weten bij wie je in de tent slaapt. Dit is nodig omdat we moeten weten hoeveel tenten op het veld komen te staan. Spreek daarom van te voren met een groepje af om samen een tent te delen.
  3. Join de Ichthus Landelijk whatsapp groep. Hierin komt een document te staan waarin één persoon per tent zich samen met zijn tentgenoten kan aanmelden. Daarnaast zal deze appgroep ook gebruikt worden om meer informatie over het weekend te delen.
  4. Tot uiterlijk woensdag 26 april 2023 kunnen jij en je tentgenoten zich aanmelden voor het Ichthus Landelijk veld. Eén persoon per tent kan zichzelf en zijn tentgenoten aanmelden in het formulier uit de appgroep. Hierin moeten o.a. alle namen en registratienummers ingevuld worden.

Mocht je wel willen komen maar is het niet gelukt om een groepje te vormen? Laat dit dan vooral weten door een mail te sturen naar extern@ichthuslandelijk.nl, dan gaan we kijken of je aan een ander groepje gekoppeld kan worden.

Terug naar overzicht