Key Visual Ichthus Landelijk

Mogelijkheden voor partnerschap

Op verschillende manier kunt u Ichthus Landelijk sponsoren of uw bedrijf promoten bij de leden.

Evenementen

Ichthus Landelijk organiseert vier landelijke activiteiten waarbij promotie mogelijk is:

  • Retraite (november): de Retraite is een jaarlijks terugkerend weekend. De focus van dit weekend ligt op verdiepen en verbroederen. Dit wordt gedaan door middel van sprekers, workshops, borrels en andere activiteiten. Om dit weekend toegankelijker te maken voor onze leden zoeken we elk jaar sponsoren om sprekers en locatie te bekostigen. Daarom is er op de zaterdagmiddag een sponsormarkt, waarop uw bedrijf een kraampje kan huren. Verder is het ook mogelijk voor uw bedrijf om in overleg een andere activiteit/ workshop te organiseren.
  • Gala (januari): het gala is toegankelijk voor alle leden van de plaatselijke Ichthusverenigingen én hun metgezellen. Voorafgaand aan dit gala wordt er ook een galadating feest gegeven, oftewel een mogelijkheid om een date te vinden die ook naar het gala komt. De verschillende verenigingen hebben daarnaast ook zelf een jaarlijks gala. Uw bedrijf kan een sponsor van ons gala worden of in overleg sponsor van één van onze plaatselijke verenigingen.
  • Sportdag (mei): bij de landelijke sportdag ligt de focus op de verbroedering tussen de steden, door bijvoorbeeld achteraf met elkaar te eten of een feest te organiseren. Bij deze activiteit is het mogelijk voor uw bedrijf om reclamemateriaal zoals flyers in het lunchpakket te stoppen of een sponsorkraam op te zetten tijdens de pauzes. Bij al deze evenementen is er ruimte om samen na te denken over andere promotiemogelijkheden.

Media

Naast promotie op evenementen is het mogelijk om schriftelijk promotie te maken.

  • Website advertentie: op de Ichthus Landelijk website kunnen leden zich opgeven voor landelijke activiteiten, de jaarplanning inzien of artikelen van leden lezen. Voor u is er de mogelijkheid om advertorials te plaatsen, geschreven door uzelf of één van onze PR-commissieleden. Eventueel kan er een link naar uw website bij de advertentie geplaatst worden.
  • Artikel in nieuwsbrief: maandelijks verstuurt Ichthus Landelijk een nieuwsbrief naar alle plaatselijke leden (>1.100 leden). Hierin kunt u een advertentie plaatsen van 70 woorden en een afbeelding.
  • Promotie naar verenigingen: de promotie kan ook direct op de verenigingen gericht worden. Dit kan door middel van een e-mail naar de verenigingen, promotiemateriaal voor alle leden of een mondelinge/videografische mededeling op de verenigingsavond van een plaatselijke Ichthusvereniging.

Wilt u Ichthus Landelijk sponsoren, een offerte aanvragen of wilt u de mogelijkheden bespreken? Neem dan contact op met de penningmeester via penningmeester@ichthuslandelijk.nl