Key Visual Ichthus Landelijk

Onze partners

Ichthus Landelijk heeft verschillende partners waar we mee samenwerken.

In de loop van de jaren heeft Ichthus Landelijk samenwerkingen met diverse organisaties en voor diverse doelen opgestart. Zo maken we onderdeel uit van IFES en maken we gebruik van subsidies vanuit Ichthus Plus.

IFES

IFES-Nederland is een grensverleggende beweging van (internationale) studenten die bidden, Bijbellezen en getuigen. Deze beweging is opgebouwd uit verenigingen van onder andere Alpha, Ichthus, C.S.F.R. en VGS-Nederland. IFES-Nederland maakt onderdeel uit van IFES World. Hierbij zijn meer dan 500.000 studenten aangesloten.

De visie van IFES-Nederland is om studenten tot bloei te laten komen in gemeenschap, gevormd door het Evangelie, zodat zij impact hebben op de campus, in de kerk en in de maatschappij, tot eer van God.

Praktisch wordt hier vorm aan gegeven door verschillende activiteiten zoals drie jaarlijkse conferenties:

  • Live it! (Toerustingsconferentie voor alle leden die bij een IFES-vereniging zijn aangesloten)
  • Read it! (Conferentie gericht op Bijbelkringleiders van studentenverenigingen)
  • Lead it! (Conferentie gericht op aankomend bestuursleden van de bij IFES aangesloten verenigingen)

Ichthus Plus

Ichthus Plus is een stichting met als voornaamste doel evangelisatiewerk door en voor studenten te ondersteunen en stimuleren. Dit doet Ichthus Plus door het verstrekken van subsidie aan Ichthus-studentenverenigingen (en andere bij IFES aangesloten verenigingen) voor activiteiten die evangeliserend van aart zijn. Daarnaast kan Ichthus Plus je ook helpen met ideeën en tips voor organisatie, promotie en nazorg doordat we een overzicht hebben van activiteiten (en evaluaties) uit het verleden. Meer weten over Ichthus Plus of een aanvraag doen? Kijk op www.ichthusplus.nl of mail naar info@ichthusplus.nl

Overige samenwerkingen

Naast deze samenwerkingen, hebben mogen wij ook profiteren van aantrekkelijke samenwerkingen en partnerschappen met DressMe Clothing, Open Doors, ROOTS en De Christelijke Zorgverzekeraar

Heeft u ook interesse om partner te worden? Neem dan contact op met onze secretaris via secretaris@ichthuslandelijk.nl

Dressme logo
logo-purple opendoors
Logo_De christelijke zorgverzekeraar